keskiviikko 21. elokuuta 2013

I like your style but i Love your smile ~


Noni, koulut on lähtenyt kivasti käyntiin ja tällee. Vähän iso koulu, mutta nyt löytää jo aina luokkaan. Viimeviikonloppuna olin taas ilonalla, oli tosi kivaa! Käytiin testaamassa uutta lajia fresbeegolffia..? Aika mielenkiintoista. Ja sitten säädettiin ja sekoiltii. Ainii moi Aapo ja Eetu jotka kommentoi anonyyminä jotai paskaa <3 Sunnuntaina oli Isacin keikka Kuopiossa, janimmarijako. Oli kyllä ihanaa. Keikkapaikka oli tosi ahdas ja siellä pyörty ihmisiä paljon ja jotkut joutu sairaalaan..Olin eturivissä ja koskin ikkeä neljä kertaa ainaki. Nyt vähä kuvia ja sellasta. Tulevissa suunnitelmissa ois mennä taas ilonalle ja kavereiden kanssa olemista nyt kun on aikaa ...! :-)
Ikke ja mun antama ruusu <3



                   Koulu <3










maanantai 12. elokuuta 2013

Back to school

Yep, se olis sitte parin huomenna takas kouluun, ompa tääkin loma menny nopeaan, mutta ensvuonna uusiks ;-)! Onks teillä ollu hyvä loma,ootteko käyny ulkomailla, mökkeilly ja kai kaikki on uinu? Mä oon tehny noita kaikkia, varsinkin viimeset kaks viikkoo on uitu aika reippaasti. Tässä pitää varmaa vähän alkaa unirytmiä muuttelemaan ja sensellasta, mun koulun suhteen on aika paljon sählinkiä et en oo varma mihin kouluun mä ees meen. Ostin eilen vähä jotain uutta kynää ja kumia ja penaali pitäs vielä hankkia koska vanhan penaaliin kaverit on aika onnistuneesti kirjoittanut täyteen kaikkee törkeetä. Kolme päivää sitten äiti haki mut rautalammilta mökille ja täällä mä oon tyhjäntoimittajana juomassa kahvia! Enää viikko niin palaanrautalammille, heh todellakin viihdyn siä paljon. Ja sillo on sitten Isac Elliot Kuopiossa! Jes! Mutta eipä tässä mitään vähä kuulumisia ja alan päivittää heti enemmän kun saan aihetta ja hepat tulee laitumelta ja näin! Hyvää koulunalkua!

 

   Cheek osaa aina, taas nii hyvä biisi<3!!


          Vähä innostuin muokkaan ;)







                  Heipsu! :---)









 

lauantai 3. elokuuta 2013

Ongelmia ..!

Juu siis oon nyt rautalammilla, ja tääpostaustauko oli yksinkertaisesti siksi että tähän puhelimeen tää sovellus ei suostunut toimimaan. Mutta tässä ei oo tapahtunu mitää ihmeempää kaveri kun mun ihramakkarat tulee laitumelta nii pystyn laittaa ratsastus kuvia, videoita ja sillee :-) Nyt Kuopioon,bye <3