tiistai 23. heinäkuuta 2013

Isac <3 21.7

Jees, toissapäivänä tultii illansuussa Saarijärveltä, oli ihan mahtavaa! Koskin ikkeen kaks kertaa, mutta nimmari jäi saamatta koska se ei ehtiny jakaa kaikille. Mut ei haittaa. Seuraavana ois tiedossa pakkahuone ja Lahti! Oon nii onnellinen et ei voi sanoin kuvailla, tossa vähän kuvia. Ei kopioida! Ylihuomenna lähetään ilonalle ja tuun varmaan vasta elokuussa pois!











            21.7 Saarijärvi <3 









 

lauantai 20. heinäkuuta 2013

A.N.G.E.L

Huhhuh, tulipa sitten lähdettyä eilen aika aikasin tammerfesteille jonottamaan! Lähettiin suunnilleen 01.30 ja oltiin suunnilleen kahdelta jonottamassa, ei ollu kun seittemän ennen meitä! Istuttiin siinä ja juteltiin, meillä oli kivaa, mäkki oli aamuyöhön auki ja siä sit käytiin syömässä ja aamulla tottakai aamukahvilla mäkissä! Viiden aikaa mun kaveri tuli, onneks koska saatiin viltit. Oli nimittäi hemmetin kylmä. Sitten juteltiin eikä oikeestaan nukuttu ollenkaan varsinaisesti. Aamulla oli hauskinta kun saatiin kiva porukkahenki ja juteltiin ja aika meni, jossai vaiheessa joku iso röykkiö ihmisiä jotka pienen mulkoilun saattamana häädin omalle paikalle, sitten ehkä kolmea tuntia ennen porttien aukeemista tultii vaa sanoo et joo isac saattaa tulla tänne, joo ei näkyny. Mut siinä meni aika kivasti ja sitten kun portit aukes ei jessus se  juoksu ja eturivin paikat saatiinki! :----)<3 Kun keikka loppu nii lähettii junalla Jyväskylään ja sieltä bussilla takas mökille! HUOMENNA SAARIJÄRVELLE ETTEKÄ ARVAA KETÄ KATTOO ;----) juu isac! Vähän kuvia tässä!
        Tämmöne nalle heitettiin ikelle<31








Heippa ja huomenna lisää! <3






keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Synttärit !

Se ois sit 13 vee! Tälläistä, ei oikeestaan mitään hirveen tärkeetä muutakun tänää juhlitaan vähä pienesti parhaan kaverin kanssa synttäreitä ja näi :-)! Päästäänkin Tampereelle tädin kyydissä jess! Tossa vähän kuvia eilisestä kun hypytettii hauppelivauppelia ja chillailtiin.
    Hee ostin farkkuliivin 5e kirppikseltä


                    Wihii!




          PARHAUS <31

maanantai 15. heinäkuuta 2013

MÖKKILAIF



Juu heido vaan kaikille, oon ollu jo hetken täällä mökillä ja kivaa on ollu. Meillä on tosiaan koko konkkaronkka mukana lukuunottamatta hevosia tietysti. Kissat asustelee leikkimökkissä ja menee sieltä minne huvittaa ja koirat on 24h ulkona kans :-) Tultiin siis 10 päivä ja on ollu ihan järkyttävän hyvät ilmat, mut nyt vähän viilenee.  Eipä sillä sinänsä väliä, sataakki vois ja pieni ukkosmyrsky ei ois pahasta. Nyt täällä omassa vaaleenpunasessa huoneessani kuuntelen musiikkia  ja kirjotan. Koiran lisätä kuvia ja näin jos iPädillä osaan, aattelin kans luoda YouTube tilin nii voisintehä videoita, mitä mieltä ootte? Tässä viiden päivän aikana oon uinu,saunonu ja tulipa serkkuja ja muita sukulaisia nähtyä. Mutta tälläistä täältä, ilona tulee huomenna ja sitten torstaina on mun synttärit, kolmetoista täytän. Sitten ois perjantaina lähtö Tampereelle tammerfesteille, veikkaanpa että koko yö jonotetaan eturiviin, ja iisaccii kattoos menossa. Ja 4 elokuuta on sit se laivakeikka jonne meen parhaan kaverin kanssa :-) Sellasii ja nyt alan säätää kuvia..Noniin saan laitettua kuvia jes! Nii ja unohdin sanoo et ennen lähtöö olin hoitamassa serkun lapsia kolme päivää kahdeksan ja neljä vuotias, oli tosi kivaa koska tykkään hoitaa pienii ja sillee, välillä meni hermo mutta kivaa oli! Ainii ja jos haluutte seurata instas nii @miljuskaaa






lauantai 6. heinäkuuta 2013

Pölpötystä

Juu, eli en siis varmaan oo maininnu muutosta vielä. Senkin takia saattaa olla vähän välillä taukoja, ei pitkiä mutta pieniä. Uusi koti sijaitsee lähellä Lempäälää ja en siis mene Tammerkoskeen vaan sinne kouluun. Muuton pitäs tapahtua kun päästään mökiltä ja ennenkun koulut alkaa, hepatkin vaihtaa ihan viereiseen talliin. Sellasta, talo on aikas tilava ja pihapiiri on tosi iso koirille, enää mun haave ois mikropossu, hih. Mutta elilen käytiin siis katsomassa se talo ja talli, ja sanotii hei hepskuukkeleille jotka tosiaan on jo vähä pyöristyny siä laitumella. Ja toissapäivänä oltiin Saharan ja Oonan kanssa syömässä torilla muikkuja ja sen jälkee meillä vähä sählättiin :--)! Tossa nyt vähä kuvia hepoista ja Keep calmeja ;--)




Aksua kiusii paarmat :(

vinkvink

pöö

hän on hieno mies :--3

iloinen ponini sai söötin hupun ;---)




keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

ANTEEKSIANTEEKSI

Sori, oon ny unohtanu kirjottaa sen loman jälkeen kun on ollu vähän kaikenmoista. Mutta nyt oon päässy taas koneelle. Lomalta tultua oli heti tallipäivä oltiin tallilla yötä ja näin, ja sit oli ponileikkipäivä ja tehtiin kaikkia leikkejä ponien kanssa. Sitten ehin olla päivän kotona ja mua pyydettiin leiriemoks pienille ratsastusleirille, no määhän menin kun tykkään olla pienten kanssa ja sillee. Oli tosi kivat kolme päivää! Tehtiin vähän kaikenlaista ja ne leimas mut "äidiks", oli nen niin söpöjä. Siellä mentiin possujunaratsastusta. Nyt oon kotona ja huomenna on tarkotus mennä tsekkailee hevosia laitumelle ja niinpoispäin, sitten ois vuorossa mökki <3! Hehhe ja 18 päivä oon vuoden vanhempi mut en yhtään viisaampi..Yees Ainiin ja 20 päivä tammerfest ja Isac. Ja sitten vikaks viikoks Ilonan luo. Ja sitten saattaa tulla taas taukoa, tai kyllä pääsen iPadillä mutta en voi sitten laittaa kuvia mökiltä, laitan ne sitten kun tullaan kotiin. Juu ja sitten vähän matkasta oltiin siis Sunwing ketjun hotellissa joka oli ihan rannan vieressä, hotelli oli ihan kiva mutta uima-altaita ois voinu olla vähä enemmä..Ja ruokakin oli hyvää. Eka viikko meni kivasti, ekoina päivinä uitiin ihan järkyttävästi ja ostettiin uimapatja mutta sitten mulle tuli korvatulehdus, mutta me keksittiin paljon muutakin tekemistä. Käytiin ekalla viikolla markkinoilla ja ostin sieltä ihanat housut ja vähän tuliaisia. Sitten oikeestaan oli aika ykstoikkosta mutta kivaa. Käytiin yleensä syömässä yhessä rantapizzeriassa ja pelattiin korttia ja slenderiä. Seuraava viikko meni ihan hurauksessa kun ei oikeen uiyu syötiin ja pelattiin korttia ja käytiin vikana päivänä isommilla markkinoilla josta löysinkin loput tuliaisetr ja mailman ihanimmat housut! Ketään ei varmaan kiinnosta ostosten kuvat eli en nyt jaksa laittaa niitä. Ja ne housut näkyy varmaa myöhemmissä kuvissa koska ne on ihanat. Mutta käytiin me vähän kuvaileenkin ja sillee tossa nyt vähän kuvia. Kiitän ja kuittaan ! Adios


Parvekkeelta otettu :)


syötiin liikaa nutellaa <3

mullekun sikso <3



munmies <331

kaks tollasta parasta ihmistä <3

hän on niin nätti

kultsipuupelit<3

kirkasta vettä ja meiän komiat varpaat!

hyhyi

wihuuhiihee

hmph

Illalla nappasin

elinikäiset ystävät, pelikortit!